نارسایی نظریه‌های موجود و بایسته‌های نظریه‌پردازی برای رسانه طراز انقلاب اسلامی
رضا واعظی*
دانشگاه صداوسیما ، emadvaezi@yahoo.com

انقلاب اسلامی در همه حوزه‌ها ازجمله در حوزه ارتباطات و وسایل ارتباط جمعی که امروزه از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردارند، به دنبال ارائه نظریه، طرح و مدل‌های جدید براساس اصول اسلامی و انقلابی بوده و هست. به همین دلیل در قانون اساسی جمهوری اسلامی نیز به حوزه وظایف وکارکردهای رسانه‌ها و لزوم اسلامی و انقلابی شدن آنها اشاره شده است. در این مقاله با بررسی نارسایی‌های نظریه‌های موجود در حوزه وسایل ارتباط‌جمعی برای تبیین رسانه طراز انقلاب اسلامی و همچنین بایسته‌های وجود رسانه طراز انقلاب اسلامی، به ضرورت ارائه و تبیین نظریه بومی برای تبیین نظریه رسانه طراز انقلاب اسلامی خواهیم رسید. نگارنده بر این باور است که نه‌تنها نظریه‌های حوزه ارتباطات برای تبیین رسانه طراز انقلاب اسلامی کامل نیستند؛ اقدامات صورت گرفته در ایران نیز تأمین کننده این ضرورت نمی‌باشد و باید نظریه‌ای بومی و اسلامی بدین‌منظور ارائه گردد.

واژه‌های کلیدی: انقلاب اسلامی، رسانه، نظریه، رسانه طراز، الگو.
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: انقلاب اسلامی (بعد از پیروزی انقلاب اسلامی)

Vaezi R. Failure in Media Theories, and Necessary Elements for Theorizing on Media on the Level of IRI. Scientific Quarterly Journal of Islamic Revolution Studies 2016; 13 (46) :125-144

واعظی رضا. نارسایی نظریه‌های موجود و بایسته‌های نظریه‌پردازی برای رسانه طراز انقلاب اسلامی. فصلنامه علمی مطالعات انقلاب اسلامی. 1395; 13 (46) :125-144