تحلیل آماری و محتوایی سخنرانی‌های امام خمینی در سال‌های 1368 ـ 1341
یحیی فوزی* 1، صابر حسن‌پور2 ، قدسی علیزاده سیلاب2
1- پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی ، yahyafozi@yahoo.com
2- دانشگاه شاهد

امام خمینی+ در طول حیات خود، با ابزارهای مختلفی از جمله ارسال پیام و یا انجام مصاحبه و سخنرانی، به طرح اندیشه‌های خود مبادرت ورزید. این پژوهش بر آن است تا به این پرسش‌ها پاسخ دهد که سخنرانی‌های امام خمینی+ مندرج در «صحیفه امام» در سال‌های دوران حیات امام خمینی+ چه روندهایی را نشان می‌دهد و چه مباحث مهمی را شامل می‌شود؟ همچنین مباحثی که امام در هر مقطع در سخنرانی‌های خود بر آن تأکید داشتند کدام‌اند؟ تحقیق حاضر از روش ترکیبی که دربردارنده روش‌های کمّی و کیفی است، استفاده نموده است. برای این منظور ابتدا با بررسی مجموعه بیست و دو جلدی صحیفه امام، به شناسائی سخنرانی‌های ایشان و سپس با  تحلیل کمّی، به تعیین جایگاه آن در بین دیگر فعالیت‌های تبلیغاتی وی پرداخته و در ادامه با تعیین شاخص‌هائی، تحلیل محتوایی از سخنرانی‌های امام خمینی+ ارائه نموده است.

واژه‌های کلیدی: امام خمینی+، صحیفه امام، سخنرانی‌های امام خمینی
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: اندیشه سیاسی امام خمینی(ره)

Fouzi Y, Hassanpour S, Alizadeh Seylab G. Statistical and Content Analysis of Imam Khomeini’s Speeches during 1962 to 1989. Scientific Quarterly Journal of Islamic Revolution Studies 2016; 12 (43) :179-192

فوزی یحیی، حسن‌پور صابر، علیزاده سیلاب قدسی. تحلیل آماری و محتوایی سخنرانی‌های امام خمینی در سال‌های 1368 ـ 1341. فصلنامه علمی مطالعات انقلاب اسلامی. 1394; 12 (43) :179-192