سیدجواد امام‌جمعه‌زاده*1، هجرت ایزدی
1- ، javademam@yahoo.com
چکیده:   (1926 مشاهده)
این مقاله ابتدا با تأکید بر دانش، قدرت و سیاست مدرن به بررسی و تحلیل عوامل ایجاد بحران هویت در دنیای مدرن می‌پردازد. سپس با تأکید بر نظریات فوکو و لاکلاو و موفه به راهکارهای خروج از بحران در دانش، قدرت و سیاست اشاره خواهد کرد. در ادامه با استفاده از روش توصیفی، گزاره‌های انقلاب اسلامی در دانش، قدرت و سیاست بررسی خواهد شد و با استفاده از روش تحلیلی، نسبت این گزاره‌ها در حل بحران هویت انسان مدرن تبیین می‌شود. سپس راهکارهای پست‌مدرن‌ها و جریان انقلاب اسلامی در پاسخگویی به بحران هویت انسان مدرن مورد مقایسه قرار خواهد گرفت.
واژه‌های کلیدی: مدرنیسم، پست‌مدرنیسم، انقلاب اسلامی، هویت، بحران هویت.
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: اندیشه سیاسی امام خمینی(ره)

A comparative study of the three concepts of knowledge, power and politics in the divine city The Islamic Revolution and the Postmodern World. Scientific Quarterly Journal of Islamic Revolution Studies 2012; 9 (31) :53-70

امام‌جمعه‌زاده سیدجواد، ایزدی هجرت. بررسی تطبیقی سه مفهوم دانش، قدرت و سیاست در مدینه الهی انقلاب اسلامی و عالم پست‌مدرن. فصلنامه علمی مطالعات انقلاب اسلامی. 1391; 9 (31) :53-70