ویژگی‌های شخصیتی و فعالیت‌های شهید حسن باقری در دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس
اسماعیل عارفی گوروان* 1، عباس کشاورز شکری
1- ، arefiesmail69@yahoo.com
سؤال اصلی پژوهش حاضر آن است که ویژگی‌های شخصیتی و فعالیت‌های شهید حسن باقری در دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس چیست؟ برای پاسخ به این سؤال، با استفاده از روش تحلیلی، اسناد و مدارک مربوطه مورد بررسی قرار گرفت. یافته‌های تحقیق حاکی از آن است که شهید حسن باقری دارای ویژگی‌هایی مهم در زمینه‌های مختلف شخصیتی و انقلابی است. ازجمله ویژگی‌های شخصیتی، اخلاص، نماز اول وقت، شجاعت و دلیری، روحیه جهادی، ساده‌زیستی و... است. در حوزه فعالیت‌های انقلابی ایشان در دوره شکل‌گیری انقلاب، می‌توان به فعالیت در دانشگاه، فعالیت انقلابی در دوره خدمت سربازی، فرار از پادگان رژیم وقت، عضویت در روزنامه جمهوری و عضویت اطلاعات سپاه اشاره نمود. همچنین در دوره دفاع مقدس، ایشان فرماندهی عملیات شکست محاصره سوسنگرد، امام مهدی#، ثامن‌الائمه، طریق‌القدس، تثبیت تنگه چزابه، فتح‌المبین، بیت‌المقدس، رمضان، مسلم بن عقیل و محرم، را بر عهده داشته و در مأموریت‌های محوله با موفقیت عمل نموده است.
واژه‌های کلیدی: حسن باقری، دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، تاریخ معاصر.
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: انقلاب اسلامی (بعد از پیروزی انقلاب اسلامی)

Arefi Gurvan E, Keshavarz Shokri A. Characteristic Qualities and Activities of Shahid Hasan Baqeri during Islamic Revolution and Holy Defense . Scientific Quarterly Journal of Islamic Revolution Studies 2018; 15 (52) :201-220

عارفی گوروان اسماعیل، کشاورز شکری عباس. ویژگی‌های شخصیتی و فعالیت‌های شهید حسن باقری در دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس . فصلنامه علمی مطالعات انقلاب اسلامی. 1397; 15 (52) :201-220