:: دوره 14، شماره 50 - ( 1396 ) ::
جلد 14 شماره 50 صفحات 205-185 برگشت به فهرست نسخه ها
تبیین الگوی شبکه‌سازی در انقلاب‌های مخملی با تأکید بر فتنه سال 1388 در ایران
مرتضی اشرافی*
، mortezaashrafi110@gmail.com
چکیده:   (3964 مشاهده)
در نظام بین‌الملل، کشورهایی هستند که پس از چند دهه تحولات سیاسی، در حال تغییر و ورود به شرایط سیاسی جدیدی هستند. تحقق انقلاب‌های رنگی در این کشورها می‌تواند تحولات سیاسی در این جوامع را در مسیری خاص که عمدتاً مبتنی بر ارزش‌های لیبرال و نظام‌های دمکراسی غربی است، هدایت کند.
در این تحقیق به‌دنبال پیداکردن چرایی و چگونگی رسیدن به الگوی شبکه‌سازی در فتنه سال 1388 جمهوری اسلامی، براساس فعالیت‌های شبکه‌ای، جبههای و جریانی هستیم؛ شایان ذکر است جبهه‏ها، شبکه‌های مختلف را برای حل موضوعی خاص، به طرق گوناگون در یک جبهه یا مواجهه قرار می‏دهند. ازاین‌رو جبهه‏ها می‏توانند متکثر باشند، تقسیم‏بندی موضوع‏ها و نحوه ساماندهی شبکه‌ها برای حل موضوعات اولویت‏دار، مهم‏ترین کار در این سطح می‏باشد. در این تحقیق جریان و جریانسازی، اولاً ماهیتی ارزشی و شناختی برای شبکه‌ها و جبههها در شکل‌گیری انقلاب مخملی سبز در سال 1388 در ایران دارد، از طرفی دیگر فعالیت‏های شبکه‌ای و جبههای، زمینه‏ساز و گسترش‌دهنده فعالیتهای جریانی است.
واژه‌های کلیدی: انقلاب مخملی، براندازی نرم، فعالیت شبکه‌ای، جبهه‎ای و جریانی، فتنه 1388.
متن کامل [PDF 361 kb]   (1638 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: انقلاب اسلامی (بعد از پیروزی انقلاب اسلامی)


XML   English Abstract   Print



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 14، شماره 50 - ( 1396 ) برگشت به فهرست نسخه ها